La Bolsa fra Guatemala - en julefortelling

Årets julefortelling er skrevet mellom Guatemalas grønnkledde fjellsider, hvor kaffegården La Bolsa feirer 60-årsjubileum. Her har tre generasjoner bygget sin familiebedrift på kjærlighet til lokalsamfunnet og lidenskap for kaffe.

Om smaken

La Bolsa smaker friskt av rips og kirsebær med en underliggende floral tone. Dette er en delikat og fløyelsmyk julekaffe med saftig avslutning.

Kaffegård: La Bolsa

Kaffebonde: Maria Eelena Vides De Ovalle

Region: Huehuetenango

Bønnetype: Bourbon

Prosess: Våtforedles

Meter over havet: 1500

Om årets julefortelling

Felles for flere av verdens fremste kaffeprodusenter er et engasjement som handler om mye mer enn bare å dyrke førsteklasses kaffe. Det er ingen tilfeldighet at de beste smakene kommer fra gårder, som også tar føringen når det kommer til sosialt ansvar, miljø og bærekraft. Hvert år løfter Solberg & Hansen fram et samarbeid bygget på disse verdiene, gjennom den alternative julekaffen, «En julefortelling». I år blir du kjent med de fantastiske menneskene og historiene bak La Bolsa i Guatemala, som har har dyrket kaffe med kjærlighet til lokalsamfunnet i tre generasjoner.

Ha en god jul videre!


#kaffe #LaBolsa #Guatemala #mikrokaffe #julefortelling #familie #kjærlighet #lokalsamfunn #sosialtansvar #miljø #bærekraft #jul #advent #historier

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits